آپارات ویدیو
آپارات ویدیو

آپارات ویدیو

Aparatvideo

اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک


قرارداد اجاره نامه سایز A3 فایل Word قابل ویرایش و نسخه PDF نسخه قرارداد اجاره نامه اتحادیه املاک ایران اگر میخواهید یک قرارداد با رعایت تمامی مقررات اتحادیه و قانون اساسی داشته باشید این فایل را دانلود کنید
دسته بندی فرم و مستندات
بازدید ها 143
فرمت فایل docx
حجم فایل 157 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک

فروشنده فایل

کد کاربری 23555
کاربر

قرارداد اجاره نامه سایز A3

فایل Word قابل ویرایش و نسخه PDF

نسخه قرارداد اجاره نامه اتحادیه املاک ایران

اگر میخواهید یک قرارداد با رعایت تمامی مقررات اتحادیه و قانون اساسی داشته باشید این فایل را دانلود کنید.

تمامی بند ها مشابه با مفاد قرارداد اتحادیه میباشد.

این اجاره نامه برای قراردادهای مسکونی و اداری و تجاری معتبر است.

این قرارداد در دادگاه و ... مورد قبول است

مواردی که باید حتما توجه کنید:

امضا و اثر انگشت موجر و مستاُجر و امضای شاهد های عینی و در دسترس حتما مورد نیاز است.

این قرارداد را باید دو بار در سایز A3 پرینت بگیرید و بعد روی هم بگزارید و بین آن کاربن بگزارید و سپس شروع به نوشتن کنید

امضای قرارداد نباید با کاربن باشد و باید حتما روی هر برگ با خودکار امضا شود.

در صورتی که نوشته های دو نسخه اجاره نامه با هم تفاوت داشته باشد از نظر قانونی فاقد اعتبار خواهند بود.

فایل اجاره نامه به دو صورت Word و Pdf می باشد.

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلال استرس پس از سانحه (قربانیان تجاوز جنسی، کودک آزاری و ...)

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلال استرس پس از سانحه (قربانیان تجاوز جنسی، کودک آزاری و ...)

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلال استرس پس از سانحه در 51 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی با فرمت doc به همراه فایل زبان اصلی پروتکل


مشخصات فایل
تعداد صفحات51
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیپکیج های درمانی روانشناسی

توضیحات کامل

پروتکل درمان شناختی رفتاری اختلال استرس پس از سانحه در 51 صفحه ورد قابل ویرایش به زبان فارسی با فرمت doc به همراه فایل زبان اصلی پروتکل

 

 

 

ویژگی های کلی محصول :

 

آماده سازی در ۱2 جلسه درمانی

شامل توضیحات کامل درباره بیماری، تشخیص آن ، مفهوم ، اصول شناخت بیمار، شرح کامل 12 جلسه ارزیابی و درمان و منابع

توضیح کاملِ تک تکِ مراحل هر جلسه

در 51 صفحه ورد قابل ویرایش با زبان فارسی با فونت bnazanin اندازه ۱۴ فاصله خطوط ۱.۵

رفرنس دهی معتبر + تمامی منابع استفاده شده

برگرفته از فصل 6 کتاب International Handbook of Cognitive and Behavioural Treatments for Psychological Disorders که به رایگان همراه فایل دریافت می کنید .

نحوه دریافت : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین، قادر به دانلود خواهید بود .

 

فهرست مطالب موجود :

 

معرفی

 

بروز علائم به 3 دسته گروه تقسیم می شوند.

 

تئوری یادگیری

 

تکنیک های مدیریت اضطراب

 

تئوری پردازش احساسی

 

تکنیک های ارائه شده

 

درمان پردازش شناختی

 

پروتکل درمان پردازش شناختی  ( جلسه به جلسه )

جلسه اول (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه دوم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه سوم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه چهارم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه پنجم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه ششم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه هفتم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه هشتم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه نهم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه دهم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه یازدهم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

جلسه دوازدهم (مراحل و توضیحات هر مرحله)

حساسیت پذیری چشمی و پردازش مجدد

 

دستورالعمل های آینده

مراجع و منابع (6 صفحه)

 

بخشی از متن :

 

اختلال پس از سانحه (PTSD) یک الگو از علائم را توصیف می کند که ممکن است در افرادی که تجربه ی استرس های پس از حادثه را داشته اند، پیشرفت کند.

PTSD با یک تشخیص رسمی در 1980 با ظهور DSM-III (APA,1980) ایجاد شد. اگر چه بسیاری از علائم PTSD از قبل شناخته شده بود. معیار ها به طور عمده از مطالعه بر روی سربازان جنگی حاصل شد. اما از آن زمان PTSD به طیف گسترده ای از گروه های آسیب دیده مانند بازماندگان تجاوز جنسی، سوء استفاده  جنسی در کودکی، سوء استفاده فیزیکی ( مانند خشونت )، مجازات و همچنین بلایای طبیعی یا انسانی به کار برده شد. برای تشخیص PTSD مطابق DSM-IV (APA, 1994) فرد ابتدا باید تجربه، شواهد یا در غیر این صورت با یک رویداد که شامل مرگ واقعی، تهدید به مرگ ، آسیب جدی یا تهدید جسمی، فیزیکی است، داشته باشد. ثانیا ، پاسخ فرد به این رویداد شامل ترس شدید، بیزاری یا درماندگی باشد. بنابراین رویداد به عنوان ضربه ای تعریف می شود که شامل مرگ و یا آسیب جدی یا تهدید به مرگ و آسیب است و فرد نقش منفی قوی ای در پاسخ به رویکرد دارد.

در نسخه های قبلی DSM (APA, 1980; 1987) یک عامل استرس زای آسیب زننده به عنوان یک رویداد خارج از تجربه ی معمولی انسان تعریف شده است که تقریبا هر کسی آن را به شدت مضطرب می یابد.متاسفانه، به لحاظ تکنیکی، تجربه های رایج آسیب زننده مانند سوء استفاده های دوران کودکی، خشونت خانوادگی و تجاوز جنسی به علت فراوانی آن ها حذف شده اند. تعریف     DSM-IV مشکل را از بین برده و تأکید می کند که تهدید مستقیم یا غیر مستقیم به طور ویژه باعث آسیب رساندن یک رویداد باشد. این از مطالعات متعدد تحقیقاتی حاصل شد که فهمیدند که تجربه ی تهدید زندگی یک عامل پیش بینی کننده مهم در پیشرفت PTSD است (Blank,1993; Davidson & Smith, 1990; Kilpatrick & Resnick, 1993; March, 1993).

 

نمونه ای از جلسات پروتکل درمانی :

 

جلسه 1:

 

  1. بررسی اجمالی درمان
  2. آموزش: PTSD و نشانه ها
  3. جمع آوری اطلاعات : علائم PTSD مراجع و علائم مربوطه
  4. آموزش: تئوری پردازش اطلاعات
  5. جمع آوری اطلاعات : حمله ی جنسی به مراجع
  6. ارائه ی اهداف و منطق درمان
  7. مشخص کردن تکلیف خانه : شرح آسیب

 

اهداف اصلی جلسه 1، آموزش، جمع آوری اطلاعات و ایجاد ارتباط است. به مراجع اطلاعاتی راجع به PTSD شرح داده می شود، اطلاعات تئوری پردازش  ( از جمله ترکیب و تطابق ) چرایی PTSD  و چگونگی حفظ آن توسعه می یابد.

 

معالج، مراجع را دعوت به بحث درباره ی نشانه ها می کند که برای او مشکل تر است و تأکید می کند که برای افرادی که در معرض آسیب بوده اند، تجربه ی چنین مواردی از علائم رایج است. در چارچوب این اطلاعات ، معالج یک مرور کلی از اجزای درمان ارائه می دهد. اهداف اصلی درمان را بیان می کند و پایه ی درمان را فراهم می سازد ( تئوری و منطق CPT را در بالا ببینید )

 

هدف از این کار این است که به مراجع کمک کند بفهمد که درمان چیست و اهمیت پیشگیری از درمان را بفهمد. از آنجایی که رفتار اجتنابی یک جزء اصلی از PTSD است وممکن است با درمان همراه شود، به مراجع هشدار داده می شود و تشویق می شود که از تمایل به انجام جلسات درمان آگاه شود یا  تکالیف خانه واگذار شده را کامل کند. معمولا با پیش بینی رفتار اجتنابی و مشخص کردن هر تلاش بعدی برای دوری از اجتناب کردن، اکثر مراجعین کاملا با پروتکل درمانی موافقت می کنند. یکی دیگر از اهداف مهم این است که از مراجع دعوت می شود که درمان را به عنوان یک همکاری بین مراجع و معالج ببیند و درک کند که موفقیت بستگب به تلاش مراجع و معالج دارد. علاوه بر این، معالج از مراجع می خواهد به طور خلاصه آنچه برایش اتفاق افتاده را شرح دهد. بسیاری از مراجعین ما در حال حاضر تحت یک ارزیابی گسترده اند. بنابراین نیازی به بررسی عمق این مرحله ، نه در مورد ویژگی های آسیب  و نه نشانه های بیمارنیست. به هر حال، با در نظر گرفتن آسیب، معالج قادر به تعیین یک حالت غیر داورانه برای پروتکل درمان است و می تواند بیان کند که تمرکز درمان به طور مستقیم بر تجربه ی آسیب خواهد بود. این همچنین اجازه می دهد تا معالج و مراجع با یکدیگر آشنا شده و برای معالج شروع پیش بینی مراجع است. در پایان جلسه، از مراجع خواسته می شود که حداقل یک صفحه در مورد مفهوم آسیب خود با توجه به باور هایش در مورد خود و دیگران بنویسد.

 

جلسه ی 2:

 

  1. مرور تکلیف: مراجع نظرات خود را اظهار می کند
  2. شناسایی نقاط ضعف
  3. معرفی ارتباط بین افکار و احساسات
  4. معرفی صفحات A-B-C
  5. تکلیف خانه : صفحات A-B-C

 

هدف این جلسه، شروع شناسایی نقاط ضعف مراجع است. در ابتدا معالج از مراجع در مورد اظهار نظراتی که نوشته است و چیز هایی که از آن یاد گرفته است سوال می کند. این به طور مختصر پردازش می شود و مراجع برای تلاش هایش در شروع تفکر درباره ی تجربه ی آسیبش تشویق می شود.  سپس، از مراجع خواسته می شود تا اظهار نظرات خود را با صدای بلند بخواند. وظیفه معالج این است که به نکات مهم اظهار نظرات گوش کند. هنگامی که مراجع تمام کرد، معالج به مراجع کمک می کند تا نکات مهم را شناسایی کرده و برخی را به طور خلاصه شرح دهد. تلاش به هیچ چالش واقعی ای در این مرحله نمی شود. گاهی اوقات ممکن است معالج نقطه ضعف بعدی را برای تعیین این که باورهایش چقدر عمیق است استفاده کند. به عنوان مثال، برای یک مراجع که می گوید فکر می کند که به هیچ مردی نمی تواند اعتماد کند، معالج می تواند بپرسد آیا هیچ مردی نیست که شما به او اعتماد کنید؟ حتی یک نفر؟

بیشتر مراجعین می توانند حداقل یک یا دو مرد را معرفی کنند و این می تواند به آن ها کمک کند تا بفهمد که این باور مطلق نیست. دیگران ادامه می دهند که آن ها هرگز ملاقات با فردی که قابل اعتماد بود نداشته اند. این به معالج می گوید که مراجع چه انعطافی نشان می دهد و کار چقدر پیش می رود. این پروسه همچنین به مراجع دیدگاه های دیگر ممکن را معرفی می کند. بیشتر مراجعین این وظیفه را تکمیل می کنند. با این حال، هنگامی که رفتار های اجتنابی قوی اند، برخی مراجعین ممکن است بدون انجام تکالیف خود به مرحله ی بعدی بروند. در چنین مواردی ضروری است که معالج با ملایمت آن را برچسبی با عنوان اجتناب بزند ( هرچند بهانه ای برای مراجع ) و سپس مراجع را مجبور به انجام تکلیف در جلسه با معالج کند و تکلیف دوباره واگذار می شود. این، این پیام را القا می کند که تکالیف مهم اند و نمی توان از آن ها اجتناب کرد. پس از آن ارتباط بین افکار و احساسات معرفی شده است. به عبارت دیگر، آنچه ما فکر می کنیم بر چگونگی احساس و علم ما مؤثر است. به عنوان مثال یک دانش آموز در امتحان شکست می خورد او به خود می گوید:"من یک احمق هستم ". این اندیشه منجر به احساساتی مانند غم و ناراحتی  ( در خود) می شود. اگر ، با این حال، او به خود بگوید :" تو خیلی مطالعه نکردی ، تو باید برای امتحان بعدی بیشتر مطالعه کنی."، دانش آموز ممکن است احساس ناراحتی کمی داشته باشد که او مطالعه نکرده و قصد دارد دفعه ی بعد بهتر عمل کند. افکار دقیق یا اظهار نظرات خود منجر به احساسات مناسب می شود در حالیکه تصورات نادرست و اظهار نظرات احساسات نا مناسب و غیر ضروری را ایجاد می کند. تصورات نا درست یا نامنطبق نتیجه ای از تشبیه و جایگزینی نامناسب اند. درک این ارتباط بعد از درمان زمانی که مراجع به چالش فکر کردن درباره ی این نکات می رسد مهم است. به منظور آموزش به مراجع، چگونگی مرتب سازی افکار و احساسات ، صفحات A و B و C معرفی شده اند ( شکل 1-6 ). ستون A برای رویداد هاست. ستون B برای افکار  و ستون C برای احساسات  است. در مثال بالا " من در امتحان شکست خورده ام " در ستونA  نوشته شده است. " من یک احمق هستم " در ستون B و "من احساس غم و ناراحتی می کنم " در ستون C نوشته شده است. گاهی اوقات ما کلمات " من احساس می کنم" را در مقابل یک فکر قرار می دهیم ( من احساس می کنم یک احمق هستم  ) و آن را یک احساس در نظر میگیریم در حالیکه واقعا یک فکر است ( من احمق هستم ) که باعث غم و عصبانیت می شود. بنابراین، مراجع 4 احساس اساسی ارائه می دهد : عصبانیت، غمگین بودن، خوشحالی و ترس. هر یک از این ها می تواند شدت متفاوتی داشته باشند و یا با سایر احساسات ترکیب و احساسات جدیدی بسازند. بنابراین ، از مراجع خواسته می شود برای تشخیص احساسش بر این 4 احساس تمرکز کند. برای تکلیف خانه، مراجع باید حداقل 2 صفحه ی A-B-C را هر روز انجام دهد.یکی باید درباره ی فکر در مورد تجاوز و دیگری می تواند در مورد یک اتفاق روزمره مثبت یا منفی باشد. از آن جایی که اکثر افراد راحت تر وقایع و یا احساسات را می یابند به مراجع برای شروع ستون A یا C معرفی می شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دریافت سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings Get free and infinite coins for Quiz Of Kings

آپلود عکس

سکه رایگانQuiz of Kings کوییز اف کینگز یک بازی ایرانی آنلاین برای بالا بردن اطلاعات عمومی شما در زمینه های مختلف می باشد کی بیشتر میدونه؟ واژه های کلیدی مهم سکه رایگان Quiz of KingsQuizof Kingsبازی کوییز آف کینگزکوییز آف کینگزسکه رایگان بازیسکه بازی کوییز آف کینگزسکه رایگان کوییز آف کینگز سکه رایگان بازی کوییز آف کینگزQuiz Of KingsQuiz Of Kings
دسته بندی عمومی
بازدید ها 102
فرمت فایل zip
حجم فایل 21981 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
دریافت سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings

فروشنده فایل

کد کاربری 4513
کاربر

سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings

آپدیت جدید در تاریخ

1399/11/29

سکه رایگان Quiz of Kings کوییز اف کینگز یک بازی ایرانی آنلاین برای بالا بردن اطلاعات عمومی شما در زمینه های مختلف می باشد کی بیشتر میدونه؟ با دوستات مسابقه بده و نشون بده تو بهتری، وارد لیست بهترین بازیکنای ایران شو، در عین حال اطلاعاتتم بالا ببر هر مسابقه ۶ مرحله داره که هر کاربر موضوع ۳ مرحله رو انتخاب می کنه، هر مرحله ۳ تا سوال داره و...

سکه رایگان بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings

کوییز اف کینگز یک بازی ایرانی آنلاین برای بالا بردن اطلاعات عمومی شما در زمینه های مختلف می باشد کی بیشتر میدونه؟

واژه های کلیدی مهم:

سکه رایگان Quiz of KingsQuizof Kingsبازی کوییز آف کینگز,کوییز آف کینگز,سکه رایگان بازی,سکه بازی کوییز آف کینگز,سکه رایگان ,کوییز آف کینگز, ,سکه رایگان بازی کوییز آف کینگز,Quiz Of KingsQuiz Of Kingsبازی کوییز آف کینگز,بازی ,Quiz Of Kingsسرگرمی و بازی انلاین,سکه ,Quiz of Kings,کوییز آف کینگز,کوئیز آف کینگز,بازی کوییز آف کینگز,Quiz Of Kings,بازی Quiz Of Kings,سکه رایگان بازی کوییز آف کینگز, Quiz Of Kings,سکه رایگان,QuizofKings,سکه رایگان Quiz of KingsQuizof Kingsبازی کوییز آف کینگز,کوییز آف کینگز,سکه رایگان بازی,سکه بازی کوییز آف کینگز,سکه رایگان ,کوییز آف کینگز, ,سکه رایگان بازی کوییز آف کینگز,Quiz Of KingsQuiz Of Kingsبازی کوییز آف کینگز,بازی ,Quiz Of Kingsسرگرمی و بازی انلاین,سکه ,Quiz of Kings,کوییز آف کینگز,کوئیز آف کینگز

فایل های دانلودی برتر .

خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات


خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات - منافع و مخارج حسابرسی

خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات منافع و مخارج حسابرسی

دانلود خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات - منافع و مخارج حسابرسی

خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت  واندا والاس 
اقتصاد اطلاعات منافع و مخارج حسابرسی
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل pdf
حجم فایل 491 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9

خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات - منافع و مخارج حسابرسی

دانلود خلاصه فصل هفتم کتاب نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و بازارهای تحت نظارت تالیف واندا والاس با عنوان اقتصاد اطلاعات - منافع و مخارج حسابرسی



پاورپوینت کتاب شیمی آلی 3 از دکتر میرشکرایی

پاورپوینت کتاب شیمی آلی 3 از دکتر میرشکرایی


مشخصات فایل
تعداد صفحات157
حجم17220 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیشیمی

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت کتاب شیمی  آلی 3 از دکتر میرشکرایی جهت رشته شیمی در قالب 157 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

شیمی آلی زیر مجموعه‌ای از دانش شیمی است که دربارهٔ ترکیبات کربن یا مواد آلی سخن می‌گوید، عنصر اصلی که با کربن ترکیبات آلی را تشکیل می‌دهند، هیدروژن می‌باشد. در گذشته به موادی که ریشه گیاهی یا حیوانی داشتند، مواد آلی (ارگانیک) می‌گفتند اما امروزه مواد آلی را می‌توان از طریق روش‌های صنعتی و آزمایشگاهی و به کمک مواد معدنی نیز سنتز کرد. در فرهنگ‌های فارسی معنای کلمه «آلی» منسوب به آلت و هر موجودی که دارای آلات (اعضا) مختلف باشد آمده است. همچنین ترکیبات آلیفاتیک نام شاخه‌ای از ترکیبات شیمی آلی است.


 

 

 

 


فهرست مطالب
مقدمه
آریل هالیدها
فنولها
پلیمرهای سنتزی
رنگهای آلی
کربوهیدراتها
آمینو اسیدها ، پپتیدها و پروتئینها
ترکیبات هتروسیکلی و نوکلئیک اسیدها
لیپیدها


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره


پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره

پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره

دانلود پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره

پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره
پاورپوینت فرایند مشاوره 
 پاورپوینت اصول مشاوره 
 پاورپوینت درباره مشاوره 
 پاورپوینت مراحل مشاوره
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 538 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 58

پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره

58 اسلاید قابل ویرایش همراه با اشکال برای توضیح بهتر.

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت :

شور زندگی در آرامش در هدایت یافتگی

چیستـــی مشــــاوره

مشـــاوره یک مهـــارت

مشاوره مهارتی میان رشته ای

فراینــــد مشــــاوره

 

 

qفضـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــازی

 

qفضـــا اختصاص یافته تر، مشاوره کیفی تر

qفضـــا فراتر از مکـــان فیزیکی

qمکـــان ـ روح و روان

 

 

 

q1- فضای ظاهری و ساختاری: شکل، رنگ آمیزی، تزیین،تصویر و ...

q2- فضای روحی- روانی: آمادگی مشاور-مراجع, جمع خاطر و آرامش

q3- فضای معنوی-روحانی: توجه به خداوند، دعا، توسل و ...

 

 

qلوازم و اقدامات نخستین

vمهارت های علمی و معنوی

vآداب حضور

vارتباط اولیه

vدرک موقعیت

vشناسایی مراجع

مرحـــــــــلة دوم: گـــــــــــام اول

qبهره مندی از مهارت های معنوی و آسمانی

— اصول ارتباط با خداوند:

üدر مقام توجه، معرفت، ایمان، توکل، شکر، صبر، حلم، عشق، اطاعت، بندگی

— اصول ارتباط با اولیاء الهی:

üدر مقام توجه، معرفت، ارادت، محبت، ایمان، اطاعت، ولایت پذیری، توسل، شفاعت جویی

—اصول التزام عملی به آیین و شریعت:

ü برخورداری از بصیرت دینی، عمل به تکلیف، اخلاص در عمل

مرحـــــــــلة دوم: گـــــــام دوم

qبهره برداری از مهارت های علمی و آموزشی بین رشته ای

—اصول ارتباطات انسانی:

üارتباطات کلامی ، ارتباطات غیر کلامی

—اصول انسان شناسی:

üاصالت انسان، کمال انسان، سرانجام انسان، ساحت های جسمانی و روحانی انسان

— اصول روان شناسی:

üروان شناسی رشد، روان شناسی شخصیت، روان شناسی اجتماعی، روان شناسی تربیتی, روان شناسی بالینی

—اصول تعلیم و تربیت:

üتربیت اخلاقی، تربیت اجتماعی، تربیت دینی، تربیت عاطفی

—اصول رفتار شناسی:

ü پدیداری احوال، شکل پذیری عادات، تشکیل ملکات

 

qآداب حضور

üبا وضو

üبا انگیزة الهی

üتمیز و آراسته

üهشیارو آماده

üبی تکلف و بی پیرایه

üبا تبسم و شاداب

üرو به قبله

 

qآداب حضور

(1) و فی مکارم الأخلاق: عن النبی صلی الله علیه و آله کان ینظر فی المرأه و یرجل جمته و یتمشط، و ربما نظر فی الماء و سوی جمته فیه. و لقد کان یتجمل لأصحابه، فضلا علی تجمله لأهله. و قال: إن الله یحب من عبده إذا خرج الی اخوانه أن یتهیأ لهم و یتجمل. مکارم الأخلاق: 34، علامه طباطبایی، سنن النبی، باب 2، ح 4، ص 118.

 

qآداب حضور

•(2) و فی مکارم الأخلاق: قال: کان رسول الله صلی الله علیه و آله إذا حدث بحدیث تبسم فی حدیثه. مکارم الأخلاق: 21، علامه طباطبایی، سنن النبی، باب 2، ح 13، ص 121.

 

qآداب حضور

•(3) و فی الکافی: مسندا عن طلحة بن زید عن ابی عبدالله علیه السلام قال: کان رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم أکثر ما یجلس تجاه القبلة. الکافی، 2، 661، علامه طباطبایی، سنن النبی، باب 2، ح 13، ص 121.

 

qارتباط اولیه: استقبال و تشریفات متعارف: سلام و تعارف

vمطابق شئون

vنه چندان رسمی

vغیر کلیشه ای

vکوتاه و گویا

vبا مرام و با صفا

vجدی ولی صمیمی

v توجه برانگیز

vگشایندة باب گفتگو

vفراهم آورندة زمینة شناسایی

vآرام بخش

vدل پذیر

vنوید بخش

 

qدرک موقعیت

vتوجه وافی نسبت به جایگاه مشاوره

vاحساس لازم نسبت به موقعیت خویشتن

vاحساس لازم نسبت به حضور مراجع

vدرک وضعیت مراجع

vتوجه به ظرفیت و توانایی و امکانات مراجع

vاعطاء بینش به قدر ظرفیت مراجع

vپرهیز از اقدام جاهلانه و ناآگاهانه

 

qشناسایی مراجع

vشناسایی اولیه: نام و نام فامیل، محل تولد، سن، خانواده، شغل، تحصیلات، محل زندگی

üابزار شناسایی: پرسش و پاسخ: شفاهی و کتبی

vشناسایی حرفه ای: نگرش ها، گرایش ها، انگیزه ها، وابستگی ها، احوال شخصی و شخصیتی، دل مشغولی ها، آرزوها، ...

ü ابزار شناسایی: پرسش و پاسخ ، گفتگو، مصاحبه، تجزیه و تحلیل رفتار

 

qارتباطات حرفه ای؛ وابستگی هرگز !

vعناصر ارتباطات انسانی در تبادل پیام

vالگوهای ساختار ارتباطات

vساختار ارتباطات کلامی: اهمیت و کارکردها

vساختار ارتباطات غیرکلامی: اهمیت و کارکردها

vروح ارتباطات مشاوره ای

 

 

 

qعناصر ارتباطات انسانی در تبادل پیام

v1- فرستندۀ پیام-مشاور: مدد کار، یاور/ مراجع، مددجو

v2- گیرندۀ پیام- مراجع: مددجو، یاورخواه / مشاور، مددکار

v3- متن و زمینۀ پیام- زمان مشاوره، فضای مشاوره، جو مشاوره

v4- محتوای پیام- فرایند های راهکاری: ارتباطات، مصاحبه، تشخیص، توصیه

v5- مجرای پیام- راه های ارتباطاتی: نوشتاری، گفتاری، دیداری، شنیداری، رفتاری، آمیزه ای از همه

v6-شیوه های تبادل پیام- شیوة ارتباط: چهره به چهره، غیر حضوری، مستقیم، غیر مستقیم

v7- چگونگی پیام: شکل و صورت پیام در مقیاس لحن، صوت، رنگ آمیزی، هنر

v 8- کمیت پیام: اندازه و مقدار پیام در مقیاس تعداد کلمات، خطوط، حرکات

و.............

دانلود پاورپوینت آشنایی با اصول و فنون مشاوره